Powertek има решение
Powertek има решение

LOGO

http://www.terex.com

Terex Corporation е глобален производител, диверсифицирал широка гама от надеждно оборудване и ориентирани към клиента решения за много приложения включително: строителство, инфраструктура, промишленост, минното дело, корабоплаване, транспорт, рафиниране, енергетика, комунални услуги и производствената промишленост.

 


Кулокранове TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Саморазгъващи се кулокранове
Надеждност, качество и безопасност са причините за успеха на Terex - Саморазгъващи се кулокранове по цял свят, както и за широкото им разпространение на пазара.
Безкуполни кулокранове
Безкуполни кулокрановете могат да бъдат използвани в комбинация с други кулокранове на места, където пространството е ограничено, или в близост до летища.

Кранове монтрани върху камион TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Прикаченият кран върху камион Roadmaster е ценово ефективно решение. Той е предназначен за чести и дълги разстояния. Това гарантира ефикасно и бързо свършване на работа. Гъвкав и лесен за управление от един човек, този нов модел е лесен и за поддръжка, поради достъпността и ниската себестойност на резервните  части.

Високо Проходими Крaнове TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Високо Проходимите Крaнове имат  три  режима на управление, компактна и здрава конструкция, телескопично движение на стрелата, дори когато е натоварена, удобна и ергономична кабина. Тези характеристики правят Terex Високо Проходимите Кранове гъвкави, лесни за употреба и пригодени да работят дълги часове. Умората на оператора е сведена до минимум.

Верижни кранове TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Телескопични Вержни Кранове. Предлагаме следните модели TCC 40, TCC 45 и TCC 60, съответно 42т, 44т и 60т. Използвани успешно на всякакъв вид строителни площадки, както и за други видове височинни проекти, те са добра алтернатива на Високо Проходимите Кранове. Кратко време за установяване в работно положение, разнообразие от дължини на стрелата, отлична оперативна гъвкавост, лесно транспортиране.

Компактори TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Компакторите Terex TC400 и TC550 за уплътняване на насипи и отпадъци са мощни и надеждни. С тях се постига еднакво разпределение на теглото, което води до по-голяма плътност в сравнение с тази, която конвенционалните валяци осигуряват.

Бетонополагащи TEREX

Натиснете за пълен списък с продукти »

Бетонополагащата машина TEREX полага и оформя настилки, посредством значително тегло и специални комплекти за пресоване. Бетонополагащата машина SF2204B HVW  има уникалната способност да променя ширината на настилката, без обикновено изискващия се престой за преконфигуриране.

1

Свържете се с нас

София 1373, България
Ул. Суходолска 195, ет.2

Телефон: +359 2 920 05 21
Факс: +359 2 920 12 41

E-mail:

Работно време:
понеделник до петък
9:00 до 18:00

» Секция контакти