Powertek има решение
Powertek има решение

LOGO

http://www.lintec-gmbh.de

Историята на LINTEC започва през 1919 година в Берлин, което ги прави едни от първите производители на асфалто-смесителни инсталации в Европа.
През 70-те и 80-те години на XXв. компанията революционизира производството на асфалт чрез въвеждането на хоризонталния пресевен барабан.

 


Асфалтови бази LINTEC

Натиснете за пълен списък с продукти »

ЛИНТЕК – немско качество в производството на асфалт. POWERTEK България заедно с германския си партньор LINTEC представя на пазара технологията на качествения асфалт. Базите на LINTEC са известни със своята компактност, възможност за бърз монтаж и лесно демонтиране, ниски транспортни разходи, не изискват бетонов фундамент. Базите работят с доказана енергийна ефективност и нисък разход на гориво, компоненти с дълъг живот, ниски нива на шум, прах и миризми, лесен достъп за поддръжка.

Бетонови възли LINTEC

Натиснете за пълен списък с продукти »

Базите на LINTEC са известни със своята компактност, възможност за бърз монтаж и лесно демонтиране, ниски транспортни разходи, не изискват бетонов фундамент. Базите работят с доказана енергийна ефективност и нисък разход на гориво, компоненти с дълъг живот, ниски нива на шум, прах и миризми, лесен достъп за поддръжка. 

1

Свържете се с нас

София 1373, България
Ул. Суходолска 195, ет.2

Телефон: +359 2 920 05 21
Факс: +359 2 920 12 41

E-mail:

Работно време:
понеделник до петък
9:00 до 18:00

» Секция контакти